'Waardevol zijn voor opdrachtgevers'

Dat is onze filosofie

 

Landelijke dekking

Vanuit het centraal gelegen Vinkeveen

 

Een zelfstandige onderneming

Vobi Pompen als hoofd- of onderaannemer

1
1

Vobi Pompen is ontstaan naast Aannemingsmaatschappij Vobi. Bij de weg- en waterbouwprojecten die we deden liepen we steeds meer aan tegen dezelfde zaken. Water zat ons vaker dan ons lief was in de weg en moest vervolgens -tijdelijk- omgeleid, afgesloten of weggepompt worden.

TPI

THI

TRI

We hebben daarom besloten dat op een goed moment, in 1995, zelf te gaan doen. Als zelfstandige onderneming. Inmiddels hebben we een jarenlange ervaring op het gebied van tijdelijke installaties voor het verpompen van oppervlaktewater, grondwater, proces- en afvalwater en kunnen we onszelf ‘specialist’ noemen. En omdat we de zaken graag grondig en efficiënt aanpakken bieden we een compleet dienstenpakket, vanaf het ontwerp van de tijdelijke installatie tot en met het verwijderen verzorgen we geheel in eigen beheer.

Het benodigde materieel wordt van onze dochter, Vobi Materieel BV, betrokken. Het ontwerp, de plannen en berekeningen, de uitvoering en het onderhoud kunnen wij in eigen beheer voor u verzorgen.

Vobi Pompen werkt landelijk, als hoofd- of onderaannemer

De onderneming is centraal in Nederland gevestigd. In Vinkeveen. Alle projecten worden daar uitgewerkt en doorgerekend. Er worden inventarisaties gemaakt van de apparatuur die we op locatie nodig hebben en zo mogelijk vinden de  voorbereidingen die we daar kunnen doen ook plaats. Vinkeveen is de locatie van ons bedrijf ook de plek van de werkplaats, de voorraden en de centrale plek waar we de werkzame tijdelijke installaties op de verschillende locaties kunnen monitoren en uit kunnen lezen om te zien of alles werkt zoals het moet. Vobi Pompen maakt geen onderscheid tussen een project waar we hoofd- of onderaannemer zijn. Als specialist zijn we gewend om samen te werken en te overleggen met alle betrokken partijen.  We zijn altijd onderdeel van het geheel. Simpelweg kijken we naar de beste aanpak, adviseren we en doen we wat er nodig is om te realiseren wat er nodig is.

‘Waardevol zijn voor onze opdrachtgevers’

De onderneming Vobi Pompen heeft een nuchtere ‘hands on’ mentaliteit. We houden van een gedegen aanpak en steken graag de handen uit onze mouwen. Want alleen zo krijgen we dingen voor elkaar. De bedrijfsfilosofie van Vobi Pompen is ‘van waarde zijn voor onze opdrachtgevers’  en voor hen tot optimale oplossingen te komen. Vobi Pompen staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers.   Bekijk hier onze Referenties

Klaar voor een nadere kennismaking?

Maak een afspraak        Contact