Vanwege de volledig modulaire opbouw van de tijdelijke pompinstallaties van Vobi Pompen kan elke geplaatste set worden uitgerust met een telemetrie systeem naar de wensen of eisen van de opdrachtgever. Afhankelijk van de gewenste of geëiste zekerheid kan gekozen worden voor een systeem met eenvoudige telefoonkiezer tot een zeer geavanceerd communicatie systeem waarbij via een login functie via internet de volledige status kan worden uitgelezen, de installatie kan worden gereset en volledig, per pomp, traploos kan worden bestuurd.

Communicatie mogelijkheden zijn te realiseren via een vaste telefoonlijn, een DSL verbinding, een inbelverbinding op het GSM net of via GPRS. Ook de benodigde aansluitingen kunnen wij naar wens voor u verzorgen.

Vobi Pompen is continu bezig met- en op zoek naar nieuwe innovaties op het gebied van tijdelijke pompinstallaties, communicatie- en telemetrie mogelijkheden om onze opdrachtgevers steeds van de meest betrouwbare en flexibele mogelijkheden te kunnen voorzien.

Eén aanspreekpunt, alles in eigen beheer

Alle beschikbare pomp-, besturings- en elektrische installaties van Vobi Pompen komen voort uit eigen ontwerp, ontwikkeling en uitvoering. Hierdoor kunnen wij eenvoudig benodigde wijzigingen of aanpassingen doorvoeren om de meest optimale installatie voor de betreffende situatie te kunnen verzorgen.

Afspraak maken